Din prenumeration har gått ut

Om du har automatisk förnyelse aktiverad förnyas prenumerationen automatiskt för ytterligare en period utan din inblandning. Om du inte har automatisk förnyelse aktiverad måste du förnya prenumerationen manuellt.

Om du förnyar prenumerationen manuellt och du tidigare har lagt till en reservaktiveringskod i programmet, när den aktuella prenumerationen går ut, aktiveras applikationen automatiskt med reservaktiveringskoden.

Förnya en prenumeration:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil. Om din enhet är ansluten till ditt My Kaspersky-konto visas din e-postadress här.
  3. I prenumerationsinformationen, klicka på Förnya nu.

Webbplatsen som tillhör Kaspersky eStore eller en av våra partners öppnas i standardwebbläsaren.

Under köpprocessen anger du den e-postadress som är registrerad med ditt My Kaspersky-konto. Om du inte har ett konto ännu kommer det att skapas med den angivna e-postadressen. Efter att du har köpt och anslutit programmet till ditt My Kaspersky-konto, aktiveras prenumerationen automatiskt på enheten inom en timme från förnyelsen.

Du kan också skicka den nya prenumerationen till enheter från ditt My Kaspersky-konto. Mer information om hur du skickar en prenumeration till en enhet som är ansluten till ditt konto finns i Min Kaspersky-hjälp.

Om du inte har förnyat din licens, kan programmet byta till läge med begränsad funktionalitet.